Agile тренинги, обучение и сертификации Scrum, Kanban, DevOps в Scrum Украина
 

політика конфіденційності

Володільцем персональних даних, что збіраються відповідно до цієї політики конфіденційності (далі - Політика конфіденційності), є Товариство з обмеженою відповідальністю «скрам УКРАЇНА» (далі - Scrum Ukraine).

Ми відповідально ставімие до ОБРОБКИ, в тому чіслі зберігання, персональних даних спожівачів послуг Scrum Ukraine, відвідувачів сайту https://www.scrum.ua/ та других суб'єктів персональних даних. Персональні дані - в розумінні законодавства про захист персональних даних це Відомості чи сукупність відомостей про фізічну особу, яка ідентіфікована або может буті конкретно ідентіфікована.

Ця Політика конфіденційності містіть склад та зміст персональних даних, які ми збіраємо від спожівачів послуг Scrum Ukraine, відвідувачів наших сайтів (в тому числі мобільної Версії сайту) та других суб'єктів персональних даних. Кроме того, в цьом документі ми детально опісуємо візначені законодавством про захист персональних даних права суб'єктів персональних даних, мету збору, осіб, Яким передаються персональні дані ТОЩО.

Склад та зміст Даних, что збіраються

Мета збору та особини, Яким передаються дані

Scrum Ukraine збірає й обробляє Наступний інформацію: ім'я, прізвище, адреса Електронної пошта та телефон. Ми збіраємо только ті дані, Які ви надаєте нам добровільно. Ві маєте право не надаваті нам Цю інформацію.

Для того, щоб взаємодіяті з нами, ви повінні уважний ознайомітіся з вашими правами та обов'язками относительно ОБРОБКИ персональних даних, Які зазначені в статті 8 Закону України «Про захист персональних даних», уважний ознайомітіся з даною Політікою конфіденційності, а такоже Висловіть свою повну згоду з їх умів. Согласно Закону України «Про захист персональних даних», заповнюючі свои дані у форме для скачування матеріалів або в будь-Якій іншій форме на наших сайтах, проставляючі відмітку про Ознайомлення та згоду з цією Політікою конфіденційності, ви даєте згоду на обробка ваших персональних даних з метою Поширення Scrum Ukraine рекламної, маркетінгової та іншої информации, а такоже ви погоджуєтесь на использование згаданіх в Цій Політіці конфіденційності файлів cookie.

За вашою Згідно, Ми можемо направляти вам маркетингову інформацію від імені одного з наших партнерів про пропоновані товари и послуги, Які могут вас зацікавити. Если ви Погода на Отримання Розсилка, ми будемо направляти вам матеріали на вашу адресу Електронної пошта від імені ціх партнерів. Кроме того, коли ви відвідуєте наші сайти, Ми можемо отрімуваті Певна інформацію про вас автоматично. Така інформація может включать: вашу IP-адресою, Відомості про операційну систему вашого комп'ютера / мобільного пристрою и тип браузера, тип вашого пристрою, Унікальний Ідентифікатор пристрою (UDID) або ж Ідентифікатор мобільного устаткування (MEID) вашого мобільного пристрою, адреси сайту, на якому булу Розміщена ПОСИЛАННЯ про нас и інформацію про Сторінки, Які ви відвідалі на наших сайтах.

Ми можемо використовуват зазначеним інформацію для управління, технічного обслуговування и налаштування нашого сайту и сервісів. Зазначені вами Особисті дані НЕ передаються третім особам, кроме віпадків, передбачення законодавством.

Ми маємо право зберігаті Персональні дані Стільки, скільки необходимо для реализации мети, что зазначилися у даній Політіці конфіденційності, або у рядки, Встановлені чіннім законодавством України, або до моменту відалення ціх Даних на вашу Вимоги.

Захист персональних даних

Scrum Ukraine вжіває всі розумні комерційно обґрунтовані заходи для захисту персональних даних, зібраніх відповідно до цієї Політики конфіденційності, від Втрата, крадіжкі, неправильного использование та несанкціонованого доступу, Розкриття, зміни та знищення.

Ми Прагнемо захіщаті Ваші персональні дані, проти ми заклікаємо вас вжіваті всех доступних ЗАХОДІВ обережності для захисту ваших персональних даних під час їх передачі. Для цього Частіше міняйте паролі, використову зелених сандалів букв и цифр, а такоже користуюсь безпечним браузером.

Cookie-файли, веб-маяки та інші технології

Сайт https://www.scrum.ua збірає інформацію про вашу поведение на нашому сайті и відвідування сторінок сайту, з метою Отримання статистики відвідувань и ефектівності использование сайту, формирование персонального підходу и адаптації наших сервісів до інтересів кожного користувача. Ми робимо це за помощью різніх технологій, одна з якіх - cookie-файли. Cookie-файли - це дані, Які веб-сайт может Відправити Вашому браузеру, и смороду будут збережені на Вашому комп'ютері для подальшої ідентіфікації его веб-сайтом.
Найчастіше cookie-файли Використовують для ОЦІНКИ ефектівності роботи веб-сайту, виявлення найбільш цікавіх и відвідуваніх тим и сторінок, а такоже для забезпечення зручності навігації та Користування сайтом, без збору будь-якої персональної информации. З часом ця інформація дозволяє поліпшіті корістувацькій досвід.

Таргетована реклама

Ми вікорістовуємо файли «cookie», Google Remarketing Tag, Facebook Pixel та інші рекламні технології для того, щоб направляти вам рекламу відповідно до ваших індівідуальніх інтересів та уподобання. ЦІ дані дають нам можлівість налаштуваті Звернення до користувача и клієнта з урахуванням его демографічніх інтересів, а такоже використовуват контекстну рекламу и персоніфікуваті пропозіцію послуг. Ми вікорістовуємо Цю інформацію, щоб відображаті рекламу, яка может вас зацікавити.

Зміна Політики конфіденційності

На Цій странице ви зможете дізнатіся про будь-які Зміни цієї Політики конфіденційності. У разі Внесення істотніх змін до цієї Політики конфіденційності вам буде надіслана інформація на ваш e-mail.

Місцезнаходження персональних даних

Персональні дані зберігаються на захищений серверах Scrum Ukraine в Німеччині.

З будь-якіх вопросам звертайтесь до адміністратора сайту за e-mail: hello@scrum.ua .

Ми активні в соціальних мережах і хочемо спілкуватися. Додавайтеся на нашу сторінку в facebook та приєднуйтесь до наших спільнот.

Із питань корпоративних програм:

+380 93 4974661
hello@scrum.ua

З приводу тренінгів, реєстрацій, рахунків:

+380 95 7402380
hello@scrum.ua

За всіма номерами телефонів - голос і telegram.

©2017 - 2021 Scrum Ukraine. Всі права захищені.

Політика конфіденційності